WhatsApp Image 2024-05-10 at 11.03.47

İğneada’da düzenlediğimiz Bahar Rallimize 80 otomobil katılım sağladı. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılımlarınız için teşekkür ediyor ve hız kesmeden sezonun ikinci yarışı olan ve bu yıl 26.’sını düzenleyeceğimiz Batı Anadolu Rallisi için hazırlıklarımıza start veriyoruz.

Organizasyonlarımızın üst düzeyde sunulmasında büyük katkısı olan sponsorlarımız; MESA, ICRYPEX, OLİMİLAS’, baskı sponsorumuz PROMAT, ulaşım sponsorumuz OTO PLAN’a ve diğer tüm sponsorlarımıza destekleri ile bizimle birlikte oldukları için teşekkür ediyoruz.

Klasiklerimiz ile bu sefer biraz da tatil havasında olacağımız bu etkinlikte önceki yıllarda olduğu gibi sizlerin büyük beğenisini kazanan ve bu yıl Türkiye’de 30. Yılını kutlayan Hapimag Sea Garden’da konaklayacağız. 31 Mayıs 2024 Cuma günü otele giriş, idari ve teknik kontrolümüz olacak. 1-2 Haziran 2024’te yine birbirinden güzel doğa manzaraları ile yeşil ve mavinin buluştuğu noktalarda harika etaplarda yarışacak ve 2 Haziran Pazar akşamı Gala Yemeği ve Ödül Töreni’nde bir arada olacağız.

Ayrıca üyelerimize özel olarak -2 gün öncesi ve +2 gün sonrası konaklama opsiyonları da olacak.

Katılım için ekteki ralli başvuru ve ödeme formunu en geç 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar doldurup gönderebilirsiniz.

Herhangi bir soru ve talepleriniz için kulüp sekreterimiz Kerem Mert Bağlar ile iletişime geçmeniz rica olunur.

Selam, Sevgi ve Saygılarımızla

Klasik Otomobil Kulübü Yönetimi

Whatsapp İletişim Whatsapp İletişim