bahar rallisi

19-22 Nisan 2024 tarihlerinde düzenleyeceğimiz Klasik Otomobil Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Bahar Rallisi için hazırlıklarımıza başladık. Yine yeniden hep beraber bir arada olmak için heyecanımız ve tüm gayretimiz ile çabalıyoruz. Bu yolda yalnız olmadığımızı bilmek çok güzel, iyi ki varsınız!

İlk olarak bu organizasyonların en üst düzeyde sunulmasında büyük katkısı olan sponsorumuzdan başlayalım. Daima Klasik Otomobil Kulübü’nün ve TOSFED’in etkinliklerine destek olan kripto para piyasalarının öncü firması ICRYPEX bir kez daha Rallimizde Sponsorumuz olarak bizimle birlikte olacak.

Sezonun ilk rallisi olan Bahar Rallisi için Ralli Direktörümüz Hakan Kanca etapları hazırlamaya başladı bile 😊 Rallimizde bugüne kadar yapılmamış olan bir etap ile sizlerle buluşmayı planlıyoruz ve inanıyoruz ki bu eğlenceli etabı çok seveceksiniz, farlarınız açık olsun 😉

Longosphere Glamping’de konaklayacak, İğneada ve çevresinde harika bahar havasında longoz ormanlarının büyüleyici doğa manzaralarına karşı SHT’lerimizi yapacağız. 21 Nisan 2024 Pazar akşamı gala yemeği ve ödül töreninde kazananlara kupalarını takdim edeceğiz.

Etkinlikte yerinizi ayırtmak için ekteki kayıt ve ödeme formunu doldurup gönderebilirsiniz.

Konaklama kayıt sırasına göre planlanacaktır.

Selam, sevgi ve saygılarımızla.

Klasik Otomobil Kulübü Yönetimi

Whatsapp İletişim Whatsapp İletişim