MERCEDES-BENZ 100.YIL CUMHURİYET RALLİSİ

Klasik Otomobil Kulübü olarak, Kocaeli ve Ayvalık’ta düzenlediğimiz Bahar ve Batı Anadolu Rallileri sonrası, Mercedes-Benz ile geleneksel Cumhuriyet Rallimizi organize edeceğiz. Her yıl büyük ses getiren Mercedes-Benz Rallilerimiz, kulübümüze ve ana sponsorumuz Mercedes-Benz’e ve tabii ki Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır nitelikte olacaktır. Eren Holding 'in Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına kulübümüze özel olarak tasarladığı Hoodie'leri de çok beğeneceğinizi ve severek giyeceğinizi tahmin ediyoruz. Destekleri ile her zaman kulübümüzün yanında olan tüm sponsorlarımıza ve etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli üyelerimize teşekkür ediyoruz. 20-22 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Mercedes-Benz 100. Yıl Cumhuriyet Rallisi’nin taslak programı şu şekildedir:

20 Ekim Cuma sabahı, İstanbul Boğazı’nda bir kez daha Çırağan Palace Kempinski’de hem Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacak, hem de Klasiklerimizle bir kez daha start alacağız. Ve start öncesinde, idari ve teknik kontrolleri tamamlarken, ev sahibimiz Çırağan Palace Kempinski muhteşem bir kahvaltı eşliğinde bizleri ağırlayacak. Brifing ve basın toplantısı sonrası topluca, Saray’ın meşhur tarihi merdivenlerinde artık gelenekselleşmiş olan hatıra fotoğrafımızı çektireceğiz; bu arada İstanbul Boğazı ve de harikulade klasiklerimiz fonda bizlere bir kez daha eşlik edecekler.

2023 yılının son rallisinin startıyla birlikte Klasiklerimiz ile Çırağan Sarayı’ndan yola çıkacak, Ralli Direktörümüz Sevgili Hakan Kanca’nın hazırladığı çok güzel parkurda, nefis sonbahar görüntülerini barındıran yollarda, en ilginç SHT ’lerde mücadele edeceğiz ve ilk gün The Sign Şile Hotel & Spa ’da sona erecek.

Rallinin ikinci gününde; The Sign Şile Hotel & Spa ’daki mükellef kahvaltının ardından sürprizlerle dolu bir gün için yola çıkacağız. Karadeniz’den bu kez Marmara Denizi’ne doğru; güzel manzaranın ve baharın coşkusunu yaşayarak, doğanın renk cümbüşüne şahitlik ederek ve elbette Klasiklerimizin keyfini sürerek finişe doğru ilerleyecek ve İş Bankası Kuleleri ‘nde finiş yaparak 41. Katta muhteşem bir kokteyl ile rallimizin yarış etabını sonlandıracağız.

Ödül Törenimiz ve 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Balomuz ise, 22 Ekim 2023 Pazar akşamı Çırağan Palace Kempinski ’de ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına yakışır şekilde olacak. Cumhuriyet Balosu’nda çok sevilen bir müzik grubumuz Ralli ve Bayram coşkumuzu artırmak üzere süper bir canlı performans sergileyecekler.

Katılım için ekteki ralli başvuru ve ödeme formunu en geç 16 Ekim 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar doldurup gönderebilirsiniz.

NOT: Başvuru formu ektedir. Katılacak ekiplerin hem pilot hem de co-pilotlarının TOSFED lisanslarının olması zorunludur. Henüz 2023 yılı için geçerli lisansınız yok ise; lisans ve yarışmacı belgelerinizi almak için dilerseniz kulüp sekreterimiz sizlere yardımcı olacaktır. Bunun için kulüp sekreterimiz Kerem Mert Bağlar ile 0553 783 85 65 numaralı telefon veya info@klasikotomobil.org e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Bu arada TOSFED ’in güncel kurallarını gözden geçirmek de faydalı olacaktır.

https://www.tosfed.org.tr/wp-content/uploads/2023/02/2023-Ulusal-Klasik-Otomobil-Kurallari.pdf

Selam, Sevgi ve Saygılarımızla…

Klasik Otomobil Kulübü Yönetimi

Whatsapp İletişim Whatsapp İletişim